Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RFID CF (1372042) - racing de santander (1458337) » 289419335: T31/J14/VII

Liga 289419335 Información oficial sobre el partido 289419335 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.148 (38184)

Waysers F.C. Alineación oficial del equipo 'Waysers F.C.' en el partido 2 - 1 Bocadillo de Poleo Menta Alineación oficial del equipo 'Bocadillo de Poleo Menta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Waysers F.C. Alineación oficial del equipo 'Waysers F.C.' en el partido 1 - 2 Bocadillo de Poleo Menta Alineación oficial del equipo 'Bocadillo de Poleo Menta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waysers F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Fernando Covarrubias va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ben Züttel, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Waysers va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Gerhard Obradovic va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Karlos Fuente del Waysers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Covarrubias va intentar anar-se'n per velocitat al minut 61 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lars Engmo de Waysers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Ochoa de Waysers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Ochoa va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Waysers va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gait Persij no era cap impediment.
  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Lars Engmo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Bocadillo de Poleo Menta

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Bocadillo agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Christophe Follet amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bocadillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Sandahl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Nedin Grameno va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Lazzaro Alesse quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Bocadillo creava perill des de la dreta al minut 75, però en Mariño Triáns, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guus Hobbelen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Jan Sandahl va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Christophe Follet de Bocadillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Christophe Follet va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Uriona. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.