Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cambodia Holiday (1333713) - LaMoCo F.C. (1432346) » 289418758: T31/J9/VII

Liga 289418758 Información oficial sobre el partido 289418758 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.138 (38174)

motogp24 Alineación oficial del equipo 'motogp24' en el partido 1 - 4 El Gori C.F Alineación oficial del equipo 'El Gori C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
motogp24 Alineación oficial del equipo 'motogp24' en el partido 1 - 1 El Gori C.F Alineación oficial del equipo 'El Gori C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motogp24

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 14, Cüneyt Elveren de motogp24 empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arisztid Patrik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Bengt Davidsson del motogp24 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Maxime Testud va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Arisztid Patrik no s'ho podia creure.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): motogp24 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Toni Vartia des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Branislav Jevtić de motogp24 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bengt Davidsson de motogp24 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Wenzel Überhofen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de motogp24 estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

El Gori C.F

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Pedro Luis Riestra! Un inimaginable dribbling sobre Pedro La Reina va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Gori.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Øyvind Nome de Gori va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jan Christopher Schulze va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gaudenzio Casalini arribés a peus de Stefan Einarsson, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gori el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gori van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Luis Riestra, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Øyvind Nome. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Øyvind Nome de Gori va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Marco Favre de Gori va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.