Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vlad Boy's (120188) - Real Retamar CF (490037) » 289418557: T31/J1/VII

Liga 289418557 Información oficial sobre el partido 289418557 en Hattrick

14.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VII.135 (38171)

Vilar de Milo Alineación oficial del equipo 'Vilar de Milo' en el partido 3 - 3 Wilson F.C Alineación oficial del equipo 'Wilson F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vilar de Milo Alineación oficial del equipo 'Vilar de Milo' en el partido 3 - 2 Wilson F.C Alineación oficial del equipo 'Wilson F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,3 % 11,8 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilar de Milo

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Cédric Gascoin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Vilar, Reg Woodland, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Felipe Mas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Vilar al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Bentinho Português. 3 - 1 pels locals.

Wilson F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Wilson prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Yousef Taflisi.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Wilson va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tyrone Campbell, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 46 (Gol por el centro): Al minut 46 en Santiago Fero va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Wilson al minut 2, però el xut de Collin Bradford va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Wilson va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Innokenty Tachaev que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Santiago Fero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Tyrone Campbell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Fero.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Hayden Murdoch de Wilson va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joaquín Quintans va prendre el seu rol al minut 84.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Yousef Taflisi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Hayden Murdoch va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.