Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IKKY'S F.C. (1333878) - Mormones team (1436415) » 289418436: T31/J13/VII

Liga 289418436 Información oficial sobre el partido 289418436 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.132 (38168)

Pro Evolution Soccer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pro Evolution Soccer F.C.' en el partido 0 - 10 Bonita Drago Alineación oficial del equipo 'Bonita Drago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Pro Evolution Soccer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pro Evolution Soccer F.C.' en el partido 0 - 9 Bonita Drago Alineación oficial del equipo 'Bonita Drago' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pro Evolution Soccer F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Iago Adrián Belizón gairebé marca per a Evolution al minut 35 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iago Adrián Belizón de Evolution va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Josué Murillo de Evolution va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Raúl Serra que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Bonita Drago

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Daniel Contamina va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marvin Soguel de Bonita l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christoph Oberhofer va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Bonita va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio Comas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jordie Crosbie és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luke Marquis perquè aconseguís el 0 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Sergio Zennaro de Bonita va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Daniel Contamina va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Marvin Soguel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 8 per a Bonita.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Christoph Oberhofer, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Luke Marquis va augmentar l'avantatge de Bonita a 0 - 10 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jordie Crosbie després que el jugador de Bonita li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Bonita Ignacio Comas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miguel Torrecillas va entrar en el seu lloc.