Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crackovia 24 (1595117) - Daltons team (440415) » 289418318: T31/J11/VII

Liga 289418318 Información oficial sobre el partido 289418318 en Hattrick

23.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VII.130 (38166)

Burão United Alineación oficial del equipo 'Burão United' en el partido 0 - 2 Daltons team Alineación oficial del equipo 'Daltons team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burão United Alineación oficial del equipo 'Burão United' en el partido 0 - 1 Daltons team Alineación oficial del equipo 'Daltons team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burão United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BUN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jacinto Sueiro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): BUN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Soriano Lapeña Gómez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BUN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Riera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Julio Maine Sáenz de BUN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michael Treile es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Michael Treile va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Daltons team

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 32 minuts, Marcos Grub va superar per velocitat Nicolau Guillelmes per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a Daltons l'avantatge per 0 - 2. Uri Muntadas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Joaquín Cabes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joaquín Cabes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Soriano Lapeña Gómez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Carmelo Obregón. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!