Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Brooks (798793) - Los Txe (990235) » 289418012: T31/J3/VII

Liga 289418012 Información oficial sobre el partido 289418012 en Hattrick

28.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VII.125 (38161)

The Brooks Alineación oficial del equipo 'The Brooks' en el partido 4 - 1 vittorio´s Alineación oficial del equipo 'vittorio´s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Brooks Alineación oficial del equipo 'The Brooks' en el partido 5 - 2 vittorio´s Alineación oficial del equipo 'vittorio´s' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Brooks

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Joel Ruskeepää se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Stewart Evans que va anotar el 0 - 1 per a vittorio´s sense cap impediment.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Brooks una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pol Verlaat, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 40.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Pol Verlaat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Brooks.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Brooks va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Winter Verheyden. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Aras, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Brooks.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Brooks enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pol Verlaat hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tönis Föhrweiser-Budewig de Brooks es va guanyar la targeta groga merescudament.

vittorio´s

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Stewart Evans va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mario Rocca va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Gerhard Louage. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Bence Tóbiás va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Horacio Salares ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stewart Evans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horacio Salares de vittorio´s es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Constantin Krompass de vittorio´s va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Igoa va entrar en el seu lloc.