Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ave Fénix F.C. (485682) - litrionicos (1370135) » 289416445: T31/J5/VII

Liga 289416445 Información oficial sobre el partido 289416445 en Hattrick

11.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VII.97 (38133)

domainos Alineación oficial del equipo 'domainos' en el partido 0 - 2 litrionicos Alineación oficial del equipo 'litrionicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
domainos Alineación oficial del equipo 'domainos' en el partido 2 - 0 litrionicos Alineación oficial del equipo 'litrionicos' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

domainos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): domainos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pau Torrents va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduard Berguedà.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iuliu Urseanu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Pau Torrents va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de domainos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jarno Olkkola va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Eduard Berguedà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Torrents de domainos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Zoè Cantó no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jarno Olkkola.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Willem Bogaerts s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Iuliu Urseanu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

litrionicos

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Immanuel Kroezen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Josep Joan Lalanda va augmentar l'avantatge de litrionicos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jesús Paredes va marxar per velocitat al minut 78 i va fer una passada de la mort a Immanuel Kroezen, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Stanisław Biało de litrionicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Burak Oran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stanisław Biało va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): litrionicos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergey Shnayder no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leo Weiser al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alberto De Nisco no era cap impediment.