Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. E. Vilassar de Mar (1338253) - Rosaleiros FC (1455709) » 289414912: T31/J14/VII

Liga 289414912 Información oficial sobre el partido 289414912 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.69 (38105)

Koikili Alineación oficial del equipo 'Koikili' en el partido 2 - 1 u.d. perinken Alineación oficial del equipo 'u.d. perinken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Koikili Alineación oficial del equipo 'Koikili' en el partido 3 - 0 u.d. perinken Alineación oficial del equipo 'u.d. perinken' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koikili

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, Dalimil Valtr facilitava les coses al Koikili amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Linus Billius va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Koikili.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Koikili va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Ezcarte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Rafael Danús va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Koikili va posar setge sobre la defensa central visitant però en Diego Ezcarte no va estar gens encertat.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Beñat Zarazua va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Linus Billius, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergi Gifré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Rafael Gorriarán de Koikili es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pablo Cambronero, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Diego Ezcarte probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

u.d. perinken

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Curtis Coates de perinken va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): perinken van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Isidro Uzes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): perinken va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jörg Blens va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de perinken, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Turko Terzić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Ismael Reyes de perinken s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Curtis Coates de perinken va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carter Freeman va entrar en el seu lloc.