Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cañon Club de Futbol (777813) - Palmaos (123319) » 289414647: T31/J3/VII

Liga 289414647 Información oficial sobre el partido 289414647 en Hattrick

28.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VII.65 (38101)

Real Cañon Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Cañon Club de Futbol' en el partido 5 - 1 Palmaos Alineación oficial del equipo 'Palmaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Cañon Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Cañon Club de Futbol' en el partido 1 - 2 Palmaos Alineación oficial del equipo 'Palmaos' en el partido
Tiene mucha potra 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,9 % 71,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cañon Club de Futbol

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors del Real Cañon amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 49, deixant Erik Fleury en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Heinrich Tiling. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Francisco Boj va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 en Heinrich Tiling va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Alberto Hielz va augmentar l'avantatge de Real Cañon a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Real Cañon va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Heinrich Tiling la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heinrich Tiling de Real Cañon es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22 de partit, el jugador Siemowit Natorski de Real Cañon es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Palmaos

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rajko Sarađen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Rajko Sarađen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Siemowit Natorski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Matt Delvalle, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Palmaos creava perill des de la dreta al minut 82, però en Siemowit Natorski, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nikos Vlosiros desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Palmaos puguin veure en Matt Delvalle jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Thorsten Jägern el va substituir sense tenir temps d'escalfar.