Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quival FC (1333657) - Eduardo Delage F.C (492493) » 289414544: T31/J6/VII

Liga 289414544 Información oficial sobre el partido 289414544 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.63 (38099)

imperio blanco Alineación oficial del equipo 'imperio blanco' en el partido 3 - 3 ZVirus NiD Sheeps Alineación oficial del equipo 'ZVirus NiD Sheeps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
imperio blanco Alineación oficial del equipo 'imperio blanco' en el partido 3 - 1 ZVirus NiD Sheeps Alineación oficial del equipo 'ZVirus NiD Sheeps' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperio blanco

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Cecilio Aragonés va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Massimo Chiaranti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Als 53 minuts de joc, els nois de florenteam van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Utku Aksungur augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Jody Pannocchia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kirill Yakubenko al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cecilio Aragonés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hans Brömel, jugador de florenteam, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Steve Keane, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Utku Aksungur va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de florenteam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

ZVirus NiD Sheeps

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Erik Henze va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Piotr Marciński de ZNS va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Bastiaan Weiland va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Jaime Queiró al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bastiaan Weiland de ZNS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.