Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shinga (1437278) - M.Jordan (1579535) » 289414351: T31/J14/VII

Liga 289414351 Información oficial sobre el partido 289414351 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.59 (38095)

Acebedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Acebedo F.C.' en el partido 1 - 2 chemari team Alineación oficial del equipo 'chemari team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Acebedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Acebedo F.C.' en el partido 1 - 5 chemari team Alineación oficial del equipo 'chemari team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acebedo F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Acebedo va reduir el marcador al minut 88 a 1 - 2 quan Xuan Armada va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Niccolò Stabile del Acebedo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Acebedo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dickie Vandebergh en un 1 contra 1 amb el porter Juan Jesús Balín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Sérgio China va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Acebedo.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Leif Otterlei quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Lars Wegenstein de Acebedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xuan Armada de Acebedo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Janne Seitsonen de Acebedo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicola Ciccillo va prendre el seu rol al minut 18.

chemari team

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): chemari va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Axel Batz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de chemari, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Axel Batz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mehmet Emin Üstüner, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mehmet Emin Üstüner va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Eugeniu Berbec quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfredo Elsener, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Hylke Toth de chemari es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Ludwig Reimar Gernert de chemari va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Olivier Seyler va entrar en el seu lloc.