Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orejutas Team (492403) - M.Jordan (1579535) » 289414326: T31/J7/VII

Liga 289414326 Información oficial sobre el partido 289414326 en Hattrick

25.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VII.59 (38095)

Tridentfresh Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Tridentfresh Sporting Club' en el partido 2 - 1 chemari team Alineación oficial del equipo 'chemari team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tridentfresh Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Tridentfresh Sporting Club' en el partido 3 - 4 chemari team Alineación oficial del equipo 'chemari team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tridentfresh Sporting Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 del partit, el jugador Loren del Puerto de Tridentfresh va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 82 gràcies a la jugada de Jérôme Lefebvre, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Loren del Puerto va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Janne Siltaniemi va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Juan Jesús Balín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nevio Ruggeri de Tridentfresh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loren del Puerto de Tridentfresh es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

chemari team

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Jean Benjamin va posar els visitants chemari per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Eugeniu Berbec va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Zampella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Gabriele Bruckhart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mehmet Emin Üstüner va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mads Rye-Nielsen.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Axel Batz, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Roberto Domínguez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.