Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scornok Team (434133) - U.A Maracaibo F.C (310456) » 289414094: T31/J7/VII

Liga 289414094 Información oficial sobre el partido 289414094 en Hattrick

25.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VII.55 (38091)

softys Alineación oficial del equipo 'softys' en el partido 3 - 2 Mariense F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariense F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
softys Alineación oficial del equipo 'softys' en el partido 2 - 0 Mariense F.C. Alineación oficial del equipo 'Mariense F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

softys

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ramón Ibars de Povil de softys va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Daim Tığlı que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de softys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daim Tığlı va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan softys va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kostas Chalkitis des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): softys va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Sammy Bergers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Anders Kristiansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de softys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Gideon Gall va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Daim Tığlı va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Carsten Uijl va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de softys es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Ryszard Ochodek de softys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Brais Bandeira va prendre el seu rol al minut 69.

Mariense F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Reinaldo Pintor va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Miguel Galeón va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Roger Bähler de Mariense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reinaldo Pintor.