Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanix Team (1432908) - IVANARAN TEAM (1337671) » 289413984: T31/J6/VII

Liga 289413984 Información oficial sobre el partido 289413984 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.53 (38089)

Xere Alineación oficial del equipo 'Xere' en el partido 2 - 3 IVANARAN TEAM Alineación oficial del equipo 'IVANARAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xere Alineación oficial del equipo 'Xere' en el partido 2 - 1 IVANARAN TEAM Alineación oficial del equipo 'IVANARAN TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xere

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Xere va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arne Finstad va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nicolae Marin era molt més ràpid que el defensa Agamemnon Kasimatis. Al minut 52, el jugador de Xere va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Attila Koczka va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Koenraad Attema va estar a punt d'empatar per a Xere quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guenter Schiwek va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Xere per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stefan Bickel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Bohuslav Ronovský va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Xere Taner Osman Okçu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Djalma Ruella va entrar en el seu lloc.

IVANARAN TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del IVANARAN van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ofek Katan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ofek Katan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a IVANARAN.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, IVANARAN es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Ronald Pedić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): IVANARAN van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Ofek Katan des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ricard Román de IVANARAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Osmar Stuckrad de IVANARAN es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.