Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiabantes 4.0 (1333234) - JaJai (1433530) » 289412603: T31/J10/VII

Liga 289412603 Información oficial sobre el partido 289412603 en Hattrick

16.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VII.28 (38064)

Tronpas Alineación oficial del equipo 'Tronpas' en el partido 2 - 4 S.D.Salvatierra Alineación oficial del equipo 'S.D.Salvatierra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tronpas Alineación oficial del equipo 'Tronpas' en el partido 1 - 2 S.D.Salvatierra Alineación oficial del equipo 'S.D.Salvatierra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,8 % 54,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tronpas

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 en Koos Witsiers va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Lukáš Šlapák podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 104 Minuto 29 (Gol de penalti): El públic de Tronpas va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 29, va xiular un penal pels locals. Enrique Capdevila no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Cristian Notaro del Tronpas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Lukáš Šlapák de Tronpas va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Anselm Farnós va entrar en el seu lloc.

S.D.Salvatierra

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, S.D.Salvatierra es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marc Le Borgne es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 13, Carlos Henrique Carneiro va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Germán Ipiña, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Marc Le Borgne va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Germán Ipiña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Després de 3 minuts, Fritz Schmitzer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José María Sisemunda va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de José María Sisemunda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dinís Cuiña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jan-Hein van Marwijk després que el jugador de S.D.Salvatierra li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.