Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Butt C.F. (125651) - Madricelona (1436840) » 289411602: T31/J12/VII

Liga 289411602 Información oficial sobre el partido 289411602 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.10 (38046)

Abirras Alineación oficial del equipo 'Abirras' en el partido 0 - 2 Followers of Set Alineación oficial del equipo 'Followers of Set' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Abirras Alineación oficial del equipo 'Abirras' en el partido 1 - 4 Followers of Set Alineación oficial del equipo 'Followers of Set' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abirras

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Reynaldo Amri va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Abirras.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hansbert Dissen i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Abirras, però el xut de Umberto Polesello va sortir bastant desviat.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Reynaldo Amri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dominik Fuchsberger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vincent Winter von Adlersflügel de Abirras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Mihail Dudnic ocupà el lloc d'en Dominik Fuchsberger al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Abirras quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Followers of Set

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Sem van der Looi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Followers, un peu providencial d'en Javier Candas va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adrián Cirueña va augmentar l'avantatge de Followers a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Followers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mats Andresen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Raúl Unzueta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Followers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Sem van der Looi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.