Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locomotora Team (797531) - The Cockers (1434178) » 289409963: T31/J7/VI

Liga 289409963 Información oficial sobre el partido 289409963 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.1005 (15323)

Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido 2 - 2 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
0 - 1 Ivan Couriol (42')
Baltazar Tarka (59') 1 - 1
1 - 2 Alejandro Eristain (77')
Tapani Hentelä (82') 2 - 2
Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido 2 - 2 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido 2 - 1 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locomotora Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Locomotora van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Baltazar Tarka va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tapani Hentelä va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Locomotora a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cédric Charron va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Locomotora enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Luis Weiermayer va fer una magnífica aturada al minut 43, tot i el bon llançament de falta de Emil Menashe.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Locomotora va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andreu Cuní en un 1 contra 1 amb el porter Luis Weiermayer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Tradt de Locomotora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emil Menashe de Locomotora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Philipp Tradt, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

The Cockers

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Damian Mandrela va pentinar un córner cap al segon pal que Ivan Couriol va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 77, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Eristain es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Cockers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bento Alves va desviar el xut final de Ludbert Schau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Dirk Köstler quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bento Alves, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Couriol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Alejandro Eristain ocupà el lloc d'en Luuk Averdonk al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Cockers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.