Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Zabal (1414600) - Dexter LcDe (775682) » 289406825: T31/J9/VI

Liga 289406825 Información oficial sobre el partido 289406825 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.949 (15267)

la yesa Alineación oficial del equipo 'la yesa' en el partido 1 - 3 Water the Münich Alineación oficial del equipo 'Water the Münich' en el partido
0 - 1 Gabriel Roy (28')
0 - 2 Pablo Aparicio Pérez (36')
0 - 3 Marvin Guerrera (48')
Calvin Elias Hastreiter (77') 1 - 3
la yesa Alineación oficial del equipo 'la yesa' en el partido 1 - 3 Water the Münich Alineación oficial del equipo 'Water the Münich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la yesa Alineación oficial del equipo 'la yesa' en el partido 1 - 1 Water the Münich Alineación oficial del equipo 'Water the Münich' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la yesa

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Als 77 minuts, una gran jugada per l'esquerra de yesa va acabar amb la pilota als peus de Calvin Elias Hastreiter que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Franco Di Stefano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Tonio Baratta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al 50, César Valor hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Cemal Duraner. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Traberg.

Water the Münich

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Roy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Münich.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Münich va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Aparicio Pérez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Münich van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Marvin Guerrera.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Armin Mundl va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Münich van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marvin Guerrera no va ser gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Pablo Rubio Marín va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Marvin Guerrera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Santiago Montero Vargas.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Pablo Rubio Marín ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.