Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Yuset (990378) - Izurun C. F. (488997) » 289406378: T31/J8/VI

Liga 289406378 Información oficial sobre el partido 289406378 en Hattrick

02.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VI.941 (15259)

F.C.Yuset Alineación oficial del equipo 'F.C.Yuset' en el partido 1 - 1 Izurun C. F. Alineación oficial del equipo 'Izurun C. F.' en el partido
0 - 1 Arthuro de Caluwé (29')
José Ángel Barreto (30') 1 - 1
F.C.Yuset Alineación oficial del equipo 'F.C.Yuset' en el partido 1 - 1 Izurun C. F. Alineación oficial del equipo 'Izurun C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Yuset Alineación oficial del equipo 'F.C.Yuset' en el partido 2 - 0 Izurun C. F. Alineación oficial del equipo 'Izurun C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Yuset

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.Yuset s'esgargamellaven dempeus per esperonar José Ángel Barreto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Gysbert Helmink, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Farchi de F.C.Yuset amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 20 de partit, quan un jugador de F.C.Yuset, en Atanas Vodenicharov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Pauwel Dumont de Chassart. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Izurun C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Izurun va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Arthuro de Caluwé, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Izurun van sortir al contraatac al minut 64, però Nicolau Fontes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Izurun va anar a parar a la dreta de l'atac on en Baltasar Machado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Baltasar Machado ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.