Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petichuelas F.C (796845) - oToNeL City (487156) » 289406318: T31/J7/VI

Liga 289406318 Información oficial sobre el partido 289406318 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.940 (15258)

Petichuelas F.C Alineación oficial del equipo 'Petichuelas F.C' en el partido 3 - 1 independiente de vistralegre Alineación oficial del equipo 'independiente de vistralegre' en el partido
0 - 1 Adel Huzayel (27')
Manuel Celma (42') 1 - 1
Kévin Lecaille (74') 2 - 1
Geir Bjelland (83') 3 - 1
Petichuelas F.C Alineación oficial del equipo 'Petichuelas F.C' en el partido 3 - 1 independiente de vistralegre Alineación oficial del equipo 'independiente de vistralegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petichuelas F.C Alineación oficial del equipo 'Petichuelas F.C' en el partido 3 - 0 independiente de vistralegre Alineación oficial del equipo 'independiente de vistralegre' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petichuelas F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Petichuelas aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Manuel Celma va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Petichuelas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 74 Kévin Lecaille va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Geir Bjelland, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Petichuelas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Petichuelas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrick Yndestad en un 1 contra 1 amb el porter Luis Medina Esquivel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Petichuelas va estar a punt de posar-se per davant al minut 53 però Kévin Lecaille va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dumitru Odobescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurilio Ottolini de Petichuelas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 陆 (Lu) 兴凡 (Xingfan) de Petichuelas es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Celma de Petichuelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Geir Bjelland.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, 陆 (Lu) 兴凡 (Xingfan) de Petichuelas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

independiente de vistralegre

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Markus Koivistoinen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de independiente, Adel Huzayel, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Andy Andersson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del independiente que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adel Huzayel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Andy Andersson ocupà el lloc d'en Arif Orkutay al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de independiente quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Thorbjørn Brink s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Luis Medina Esquivel va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de independiente estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.