Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estadilla CF (118840) - JMM65 (1421450) » 289405945: T31/J12/VI

Liga 289405945 Información oficial sobre el partido 289405945 en Hattrick

30.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VI.933 (15251)

Monte-alto F.C Alineación oficial del equipo 'Monte-alto F.C' en el partido 1 - 0 los immortales Alineación oficial del equipo 'los immortales' en el partido
José Gombau (83') 1 - 0
Monte-alto F.C Alineación oficial del equipo 'Monte-alto F.C' en el partido 1 - 0 los immortales Alineación oficial del equipo 'los immortales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monte-alto F.C Alineación oficial del equipo 'Monte-alto F.C' en el partido 1 - 1 los immortales Alineación oficial del equipo 'los immortales' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monte-alto F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Monte-alto va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en José Gombau aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Björn Pettersson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Monte-alto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Monte-alto per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Gombau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Björn Pettersson va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Monteverde Hernández de Monte-alto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Søren Monrad va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

los immortales

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Dustin Kassan va estar a punt de posar per davant a immortales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paco Loinaz va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): immortales va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Vlada Manić va quedar-se sol davant el porter Paco Loinaz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Wolf Gstöttner quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Semblava que Francisco Javier Becerra s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Miguel Camalva se sentia fresc com una rosa.