Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chriselba fc (1371732) - Los_Indeceables (1432052) » 289405061: T31/J1/VI

Liga 289405061 Información oficial sobre el partido 289405061 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VI.918 (15236)

gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 2 - 0 Los_Indeceables Alineación oficial del equipo 'Los_Indeceables' en el partido
Ramón Soto Martínez (77') 1 - 0
Bogdan Juki? (87') 2 - 0
gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 2 - 0 Los_Indeceables Alineación oficial del equipo 'Los_Indeceables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gonzapfuente's team Alineación oficial del equipo 'gonzapfuente's team' en el partido 2 - 1 Los_Indeceables Alineación oficial del equipo 'Los_Indeceables' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gonzapfuente's team

Goles Goles

  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va premiar gonzapfuentes amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ramón Soto Martínez va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de gonzapfuentes a 2 - 0. Bogdan Jukič va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Ramón Soto Martínez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): gonzapfuentes va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Bogdan Jukič va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a gonzapfuentes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Admantas Budavičius, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marten Verschragen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): François Beaurepaire una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Manolo Fernández Bobadilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del gonzapfuentes puguin veure en Lakubegi Duarte jugant de nou; ja que al minut 49 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Marten Verschragen el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ariel Marado ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Los_Indeceables

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 80, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gian Maria Sole va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Thomas Carlborn des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Alberto Jiménez Huertas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 84, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Jiménez Huertas de Los_Indeceables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Manolo Fernández Bobadilla ocupà el lloc d'en Àlex Gràcia al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Los_Indeceables quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): Florentino Cortesero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.