Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oier Rivero FC (1419622) - SyA (434675) » 289404449: T31/J2/VI

Liga 289404449 Información oficial sobre el partido 289404449 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.907 (15225)

D'KaRdAtS Alineación oficial del equipo 'D'KaRdAtS' en el partido 1 - 0 DAVISER F.C Alineación oficial del equipo 'DAVISER F.C' en el partido
Vasil Popov (80') 1 - 0
D'KaRdAtS Alineación oficial del equipo 'D'KaRdAtS' en el partido 1 - 0 DAVISER F.C Alineación oficial del equipo 'DAVISER F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
D'KaRdAtS Alineación oficial del equipo 'D'KaRdAtS' en el partido 3 - 0 DAVISER F.C Alineación oficial del equipo 'DAVISER F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D'KaRdAtS

Goles Goles

  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): DKaRdAtS prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Vasil Popov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Pedro Barbeitos del DKaRdAtS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bronislav Tretyakov va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DKaRdAtS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fausto Albán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luca Acampora, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): DKaRdAtS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Barbeitos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): DKaRdAtS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Barbeitos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guy Ilay.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Jean Pierre Prinner de DKaRdAtS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Krister Lundmark va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

DAVISER F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Bengt Krüger Nielsen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Şehmuz Vacid va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): DAVISER va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pedro Nieto va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Nieto de DAVISER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.