Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomalle Outra (1457530) - Los Metralleta F.C (775589) » 289403587: T31/J11/VI

Liga 289403587 Información oficial sobre el partido 289403587 en Hattrick

23.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VI.891 (15209)

Gelillos Alineación oficial del equipo 'Gelillos' en el partido 4 - 1 gatos sarnosos Alineación oficial del equipo 'gatos sarnosos' en el partido
Ruimán Cidron (29') 1 - 0
1 - 1 Luis Alsina (38')
Horacio Rozada (43') 2 - 1
Diego Vinuesa (69') 3 - 1
Diego Vinuesa (78') 4 - 1
Gelillos Alineación oficial del equipo 'Gelillos' en el partido 4 - 1 gatos sarnosos Alineación oficial del equipo 'gatos sarnosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gelillos Alineación oficial del equipo 'Gelillos' en el partido 2 - 1 gatos sarnosos Alineación oficial del equipo 'gatos sarnosos' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gelillos

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Estrecha va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gelillos, Ruimán Cidron, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Gelillos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Horacio Rozada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gelillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Vinuesa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Vinuesa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Horacio Rozada va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gelillos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

gatos sarnosos

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Luis Alsina de sarnosos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Pedro Larra va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Luis Alsina va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Marcos Vázquez no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Marcos Vázquez va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Philipp Burdorf.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Philipp Burdorf va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Del Cerro de sarnosos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): José Alejandro Sanz Garcáa semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.