Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betagarri (988201) - ADCeuta (438505) » 289403303: T31/J9/VI

Liga 289403303 Información oficial sobre el partido 289403303 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.886 (15204)

Betagarri Alineación oficial del equipo 'Betagarri' en el partido 3 - 0 ADCeuta Alineación oficial del equipo 'ADCeuta' en el partido
Emilien Meeusen (5') 1 - 0
Hervé Gac (29') 2 - 0
Pierluigi Scotti (29') 3 - 0
Betagarri Alineación oficial del equipo 'Betagarri' en el partido 3 - 0 ADCeuta Alineación oficial del equipo 'ADCeuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Betagarri Alineación oficial del equipo 'Betagarri' en el partido 4 - 1 ADCeuta Alineación oficial del equipo 'ADCeuta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betagarri

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Betagarri va ser Emilien Meeusen.
  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Hervé Gac de Betagarri va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Betagarri i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 29 minuts de joc. Mentre en Pierluigi Scotti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Danylo Ponomarenko per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marco Taddia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Pierluigi Scotti va sorprendre Marco Taddia amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Antonio Vieira va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pierluigi Scotti. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6, Pierluigi Scotti de Betagarri es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Danylo Ponomarenko no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En 邵 (Shao) 綜鵬 (Zongpeng) maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

ADCeuta

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de ADCeuta, però Francis Perret no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): ADCeuta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Herminio Andón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 254 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86, ADCeuta va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Francis Perret no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herminio Andón de ADCeuta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.