Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guybrush F.C. (1337247) - losdelbloque970 (307700) » 289402686: T31/J9/VI

Liga 289402686 Información oficial sobre el partido 289402686 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.875 (15193)

Khae's Alineación oficial del equipo 'Khae's' en el partido 2 - 0 Atlético de Mandril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mandril' en el partido
Elias Wissmann (34') 1 - 0
Klas Christiansson (55') 2 - 0
Khae's Alineación oficial del equipo 'Khae's' en el partido 2 - 0 Atlético de Mandril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mandril' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Khae's Alineación oficial del equipo 'Khae's' en el partido 5 - 0 Atlético de Mandril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mandril' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Khae's

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Khaes contenien la respiració mentre en Elias Wissmann s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del Khaes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Klas Christiansson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samuel Sacristán va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Estanislau Gulin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Elias Wissmann va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Khaes ho intentava per la dreta per mitjà de Kamil Bardoň, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klas Christiansson de Khaes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andoni Ajofrín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Atlético de Mandril

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Davor Vidović es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Mauro Oliva va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Benito Soledade no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Javi Noreña va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javi Noreña de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Diedrik Paelinck va sortir coix del terreny de joc, substituït per Renato Zayas Ponce. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Estanislau Gulin de Atlético va abandonar el terreny de joc després de 56 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Emili Gavaldà va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Renato Zayas Ponce, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): Diego Sardá no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.