Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rfar (988517) - Atlético CuatroAmigos (121151) » 289400699: T31/J3/VI

Liga 289400699 Información oficial sobre el partido 289400699 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.840 (15158)

Ranunculos Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Ranunculos Paranoicos' en el partido 1 - 2 Los Villanuevas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Villanuevas C.F.' en el partido
Felipe Javier Costa (32') 1 - 0
1 - 1 Milen Menchev (77')
1 - 2 Mogens Paarup (78')
Ranunculos Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Ranunculos Paranoicos' en el partido 1 - 2 Los Villanuevas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Villanuevas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ranunculos Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Ranunculos Paranoicos' en el partido 2 - 0 Los Villanuevas C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Villanuevas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ranunculos Paranoicos

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Felipe Javier Costa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Felipe Javier Costa es va complicar la vida al minut 78 intentant esquivar Mogens Paarup en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Villanuevas, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ranunculos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Felipe Javier Costa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alexis Matsis va entorpir al marcador d'en Diogo Ferreirinha per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Atahualpa Márcico no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Willy Eik estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Los Villanuevas C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 77. L'anotador per Villanuevas va ser Milen Menchev, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 69 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Wiesław Dorosiński va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Wiesław Dorosiński de Villanuevas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.