Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Noumàs (1419061) - Ludicos (777802) » 289400239: T31/J1/VI

Liga 289400239 Información oficial sobre el partido 289400239 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VI.832 (15150)

UD Tarracones Alineación oficial del equipo 'UD Tarracones' en el partido 0 - 2 Ludicos Alineación oficial del equipo 'Ludicos' en el partido
0 - 1 Orlín Vázquez (39')
0 - 2 Marc Asensi (75')
UD Tarracones Alineación oficial del equipo 'UD Tarracones' en el partido 0 - 2 Ludicos Alineación oficial del equipo 'Ludicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Tarracones Alineación oficial del equipo 'UD Tarracones' en el partido 1 - 0 Ludicos Alineación oficial del equipo 'Ludicos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Tarracones

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Tarracones va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alfio Serbelloni la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ermes Papero de Tarracones va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tamas Jennen.

Ludicos

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Enric Ribas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Orlín Vázquez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ludicos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marc Asensi aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ludicos, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Marc Asensi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ludicos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artur Barroso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ludicos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adolfo Bayo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Adolfo Bayo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Rafael Iglesias Fraile de Ludicos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.