Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miko's Team (49226) - handicap20 (1419022) » 289399275: T31/J14/VI

Liga 289399275 Información oficial sobre el partido 289399275 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VI.814 (15132)

Miko's Team Alineación oficial del equipo 'Miko's Team' en el partido 2 - 0 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
Marko A?krabi? (38') 1 - 0
Sylwiusz Delewski (78') 2 - 0
Miko's Team Alineación oficial del equipo 'Miko's Team' en el partido 2 - 0 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miko's Team Alineación oficial del equipo 'Miko's Team' en el partido 0 - 1 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miko's Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 38 minuts quan Marko Aškrabić va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Miko's.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Miko's va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Sylwiusz Delewski la va transformar en el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Marco Galazzi del Miko's ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Miko's van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuele Coviello va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gavril Plămădeală va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hanjo Stolpe.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62 de partit, el jugador Axel Kögel de Miko's es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Adelin Tucă va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

DELPOMINAS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Paco De los Santos de DELPOMINAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 14, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Tolga Savaş per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 56, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Damián Egurza va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jeanzinho Tcheco va fer una jugada per la banda esquerra, però Jean-Yves Fonvieille va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Samur Polatkan quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco De los Santos de DELPOMINAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Passats 5 minuts de joc, en Titus Jordi de DELPOMINAS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Tolga Savaş ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.