Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granotes U.D (801438) - guerra (310538) » 289397715: T31/J1/VI

Liga 289397715 Información oficial sobre el partido 289397715 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VI.787 (15105)

Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 1 - 1 Jenas Alineación oficial del equipo 'Jenas' en el partido
Walter Duvlund (5') 1 - 0
1 - 1 Vítor Andrade (51')
Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 1 - 1 Jenas Alineación oficial del equipo 'Jenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Padrimania Alineación oficial del equipo 'Padrimania' en el partido 1 - 1 Jenas Alineación oficial del equipo 'Jenas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Padrimania

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Feliks Krzysiek arribés a peus de Walter Duvlund, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Padrimania el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 72, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Walter Duvlund sempre els tira per la dreta i en Uri Tarsi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Padrimania va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Vladislav Holoubek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Rui Melão de Padrimania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Jenas

Goles Goles

  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Christer Cederhall va anar a parar al cap de Vítor Andrade que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Jenas el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ismael Oliveras va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vítor Andrade rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): El Jenas se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 21, en Miguel Gurruchaga va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Gurruchaga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Jenas va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de João Luís Mendes que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Vítor Andrade va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marian Vašák va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Jenas va deixar en bona posició a en Christer Cederhall per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Vítor Andrade va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Lucas Elguezua es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Pérez.