Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ranged Beasts (118452) - Patranya Team (773276) » 289397446: T31/J2/VI

Liga 289397446 Información oficial sobre el partido 289397446 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.782 (15100)

Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido 4 - 1 Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido
Darien Canabal (18') 1 - 0
1 - 1 Albano Carnaxide (58')
Helmuth Friedrich Lechel (63') 2 - 1
Filomeno Tello (65') 3 - 1
Torbjørn Abrahamsen (82') 4 - 1
Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido 4 - 1 Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Canterbury F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Canterbury F.C.' en el partido 5 - 1 Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canterbury F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Canterbury s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Darien Canabal per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Helmuth Friedrich Lechel va donar a Canterbury un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Canterbury va aconseguir el 3 - 1 quan Filomeno Tello va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Walter Beckmann sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Torbjørn Abrahamsen que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Esteban Abaroa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wade Thomas al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Darien Canabal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Darien Canabal de Canterbury gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Orta de Canterbury va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torbjørn Abrahamsen de Canterbury amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Michael Helbo de Canterbury va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Filomeno Tello va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Xavier Fabregat de Canterbury va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ottfried Narbeshuber va prendre el seu rol al minut 56.

Patranya Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Albano Carnaxide que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Albano Carnaxide va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Andrea Olarticoechea va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrea Olarticoechea de Patranya es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Tomas Ericsson ocupà el lloc d'en Joaquim Morais al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Patranya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.