Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Corbera (1418052) - Ciudad Real Club de Fútbol (435081) » 289395329: T31/J4/VI

Liga 289395329 Información oficial sobre el partido 289395329 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VI.744 (15062)

PELOTAZO C.F. Alineación oficial del equipo 'PELOTAZO C.F.' en el partido 0 - 2 Steawa del Grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Steawa del Grifo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PELOTAZO C.F. Alineación oficial del equipo 'PELOTAZO C.F.' en el partido 3 - 1 Steawa del Grifo C.F. Alineación oficial del equipo 'Steawa del Grifo C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PELOTAZO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al 67, Dravis Hofmanis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jesús Jiménez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): PELOTAZO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Jan-Thorsten Lanscha va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Ijeomah de PELOTAZO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Javier Rosado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Francisco Javier Rosado se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Dravis Hofmanis de PELOTAZO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 70 va fer que Erik Holm de PELOTAZO hagués d'abandonar el terreny de joc. Eugene Leistner va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Özkan Sayman de PELOTAZO es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Steawa del Grifo C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Steawa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Palacios va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): Xavier Serna Pareja va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Steawa gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Özkan Sayman va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eduardo Palacios, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Pedro Estorch de Steawa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Pedro Estorch de Steawa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Pedro Estorch de Steawa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): Steawa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emile Serres no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enric Adserias al camp.
  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Enric Adserias va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Steawa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.