Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDeportivo TOLEDO (776539) - cromater c.f. (1431595) » 289395179: T31/J8/VI

Liga 289395179 Información oficial sobre el partido 289395179 en Hattrick

02.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VI.741 (15059)

Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 1 - 1 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
0 - 1 Primitivo Calidónio (6')
Korney Sizov (52') 1 - 1
Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 1 - 1 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 2 - 0 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hus Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Team van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Korney Sizov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Geert Reckließ de Team va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Korney Sizov es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Dieter Ehrke quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Korney Sizov de Team va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Geert Reckließ de Team va intentar batre la porteria rival al minut 47 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Fernando Armijo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Team per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Felipe Cuéllar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Geert Reckließ de Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Korney Sizov que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

cromater c.f.

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Al minut 6 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Primitivo Calidónio va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en János Rapali va entorpir al marcador d'en Bogdan Mihai per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cromater van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vítor Mega va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): cromater va fer una substitució al minut 34. Primitivo Calidónio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tom Apelborg.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Vítor Mega semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.