Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taima F.C. (437460) - AC Thallium (123188) » 289390930: T31/J10/VI

Liga 289390930 Información oficial sobre el partido 289390930 en Hattrick

16.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VI.665 (14983)

The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 0 - 3 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
0 - 1 Miguel Cagigal (36')
0 - 2 Roberto Selva (40')
0 - 3 Miguel Cagigal (72')
The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 0 - 3 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 1 - 1 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dark Slayers

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Herwin Callebaut va marxar de Filomeno Mora en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Slayers van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Jiří Hegr de Slayers va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Slayers puguin veure en Alfredo Gamboa jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Tor Brandes el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Hash Athletic

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Athletic. En Miguel Cagigal va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Miguel Cagigal sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roberto Selva que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, una falta xutada per Miguel Cagigal va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Athletic. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En José Freijomil va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Filomeno Mora va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Parreño. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Diego Gabiño va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Sergio Arauzo ocupà el lloc d'en Diego Gabiño al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de Athletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.