Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cisteller cf (121192) - SantJoan (1462996) » 289387265: T31/J3/VI

Liga 289387265 Información oficial sobre el partido 289387265 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.600 (14918)

Los toyas Alineación oficial del equipo 'Los toyas' en el partido 1 - 2 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
0 - 1 Morkus Sriub?nas (21')
Bogumi? Rydzy (29') 1 - 1
1 - 2 Jørn Glistrup (44')
Los toyas Alineación oficial del equipo 'Los toyas' en el partido 1 - 2 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los toyas Alineación oficial del equipo 'Los toyas' en el partido 1 - 1 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los toyas

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Bogumił Rydzy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de toyas i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Ingmar Aunli tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 86, un contraatac del toyas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bogumił Rydzy perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Moussa Diarissa de toyas va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lukas Celle va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Cristi Rãdoi de toyas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): toyas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joan Oliveras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gianluca Rigucci al camp.

Sporting de Adanero

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Morkus Sriubėnas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jørn Glistrup va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Kiejstut Kiereś va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Suñer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gerald Sills haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sporting al minut 42.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Kiejstut Kiereś quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Suñer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marvin Lesueur de Sporting es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kiejstut Kiereś de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raymond Helsmoortel de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.