Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolait (1372944) - pisicutos (492281) » 289386867: T31/J3/VI

Liga 289386867 Información oficial sobre el partido 289386867 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.593 (14911)

Chocolait Alineación oficial del equipo 'Chocolait' en el partido 1 - 3 Green Panther F.C. Alineación oficial del equipo 'Green Panther F.C.' en el partido
Milo Angevare (32') 1 - 0
1 - 1 Rubén Catri (41')
1 - 2 Raúl Gardosa (58')
1 - 3 Tibor Jaro?ek (78')
Chocolait Alineación oficial del equipo 'Chocolait' en el partido 1 - 3 Green Panther F.C. Alineación oficial del equipo 'Green Panther F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chocolait Alineación oficial del equipo 'Chocolait' en el partido 1 - 3 Green Panther F.C. Alineación oficial del equipo 'Green Panther F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolait

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Óscar Fernández Bobadilla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Milo Angevare la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 蔡 (Cai) 树森 (Shusen)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Milo Angevare gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santi Cañellas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Milo Angevare va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Fernando Salgueiro va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Green Panther F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rubén Catri.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Panther agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Gardosa amb mestria.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Panther va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kenneth Abbas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tibor Jarošek que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Horacio Jiménez Sallas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rubén Catri des de l'esquerra.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Rubén Catri va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Horacio Jiménez Sallas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Kenneth Abbas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Panther va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Kenneth Abbas de Panther va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.