Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atl. Osasuna (437051) - Keltisch (798029) » 289386707: T31/J5/VI

Liga 289386707 Información oficial sobre el partido 289386707 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VI.590 (14908)

dimage Alineación oficial del equipo 'dimage' en el partido 1 - 2 Keltisch Alineación oficial del equipo 'Keltisch' en el partido
0 - 1 Roberto Umilta (24')
Jordi Cantó (44') 1 - 1
1 - 2 Zülfi Öngay (60')
dimage Alineación oficial del equipo 'dimage' en el partido 1 - 2 Keltisch Alineación oficial del equipo 'Keltisch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
dimage Alineación oficial del equipo 'dimage' en el partido 1 - 7 Keltisch Alineación oficial del equipo 'Keltisch' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dimage

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jordi Cantó, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): dimage va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexis Cozzolino ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricard Xamaní de dimage va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 22 (Lesión (no subst.)): Alexis Cozzolino de dimage no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 096 Minuto 31 (Lesión (no subst.)): Matt Bækgård de dimage va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!
  • 096 Minuto 41 (Lesión (no subst.)): Giampietro Tisselli no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el dimage amb un home menys.

Keltisch

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Umilta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Zülfi Öngay va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Amiram Harazi va entorpir al marcador d'en Benedykt Reczko per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Umilta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Henrik Jonassen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 48. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Keltisch quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Julien Garcia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roberto Umilta es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Roc Cardoner de Keltisch va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Peter Flyvholm de Keltisch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julien Garcia de Keltisch amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.