Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los tapaos (993094) - Pecfc (1414416) » 289383160: T31/J14/VI

Liga 289383160 Información oficial sobre el partido 289383160 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VI.526 (14844)

Los tapaos Alineación oficial del equipo 'Los tapaos' en el partido 0 - 2 Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido
0 - 1 Ricco Tolley (2')
0 - 2 Mãdãlin Rednic (53')
Los tapaos Alineación oficial del equipo 'Los tapaos' en el partido 0 - 2 Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los tapaos Alineación oficial del equipo 'Los tapaos' en el partido 0 - 1 Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los tapaos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de tapaos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Pacheco va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tapaos, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Quim Cadens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rafael Pacheco va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jere Vesikko de tapaos es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Virginio Lasciato no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tus padres son gemelos

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del gemelos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ricco Tolley, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mãdãlin Rednic va augmentar l'avantatge de gemelos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 22 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del gemelos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dani Castellsir, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dominik Kupczyński es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mãdãlin Rednic.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Dani Castellsir va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.