Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

roberto f.c (988851) - osuneros al poder (311038) » 289379604: T31/J7/VI

Liga 289379604 Información oficial sobre el partido 289379604 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.463 (14781)

Nautico Langosteira Alineación oficial del equipo 'Nautico Langosteira' en el partido 4 - 0 f.c. crack's Alineación oficial del equipo 'f.c. crack's' en el partido
Mauro Cascasona (33') 1 - 0
Marcus Gulliver (37') 2 - 0
Mauro Cascasona (38') 3 - 0
Mauro Cascasona (56') 4 - 0
Nautico Langosteira Alineación oficial del equipo 'Nautico Langosteira' en el partido 4 - 0 f.c. crack's Alineación oficial del equipo 'f.c. crack's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nautico Langosteira Alineación oficial del equipo 'Nautico Langosteira' en el partido 2 - 0 f.c. crack's Alineación oficial del equipo 'f.c. crack's' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nautico Langosteira

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va provocar un lliure directe. Mauro Cascasona el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Ari Goorjian va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Langosteira, Marcus Gulliver, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Langosteira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mauro Cascasona progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Langosteira i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 56 minuts de joc. Mentre en Mauro Cascasona el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Langosteira Ari Goorjian quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Olli Kokko l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Langosteira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Roca Martínez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ari Goorjian. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Cucarell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marcus Gulliver ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

f.c. crack's

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el cracks sortien al contraatac. La falta llançada per Francisco Unceta va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El cracks va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Vittorio Nicoletti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): El cracks va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Unceta la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erkki Nisu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.