Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinilla Maravilla (801930) - Vimenor (1372079) » 289376721: T31/J14/VI

Liga 289376721 Información oficial sobre el partido 289376721 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VI.411 (14729)

Pinilla Maravilla Alineación oficial del equipo 'Pinilla Maravilla' en el partido 2 - 1 Vimenor Alineación oficial del equipo 'Vimenor' en el partido
0 - 1 Felipe Huelves (41')
Armando Barraza (54') 1 - 1
Armando Barraza (72') 2 - 1
Pinilla Maravilla Alineación oficial del equipo 'Pinilla Maravilla' en el partido 2 - 1 Vimenor Alineación oficial del equipo 'Vimenor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinilla Maravilla Alineación oficial del equipo 'Pinilla Maravilla' en el partido 1 - 1 Vimenor Alineación oficial del equipo 'Vimenor' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinilla Maravilla

Goles Goles

  • 114 Minuto 54 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 54. Armando Barraza, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): Una falta al minut 72 va provocar un lliure directe. Armando Barraza el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Maravilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Óscar Dix va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Ovidiu Enache va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Saša Vrček de Maravilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Aranzadi va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Marc Queralt no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Vimenor

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Felipe Huelves va posar els visitants Vimenor per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maravilla. La jugada d'estratègia del Vimenor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fruela García de Piedra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Vimenor creava perill des de la dreta al minut 75, però en Mustapha Bouallegue, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Albert Corcoll desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kevin Fluegel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fruela García de Piedra de Vimenor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Henry Juul Mortensen de Vimenor va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fruela García de Piedra va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Felipe Huelves va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Vimenor es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Albert Corcoll va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.