Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

minimilacuvio c.f. (1368226) - Malakitos CF (801939) » 289376449: T31/J3/VI

Liga 289376449 Información oficial sobre el partido 289376449 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.407 (14725)

kkteam Alineación oficial del equipo 'kkteam' en el partido 0 - 2 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
0 - 1 Edgars Kov?rnis (6')
0 - 2 Phuoc Duy La (37')
kkteam Alineación oficial del equipo 'kkteam' en el partido 0 - 2 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kkteam Alineación oficial del equipo 'kkteam' en el partido 0 - 1 Los Ratones Coloraos Alineación oficial del equipo 'Los Ratones Coloraos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kkteam

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jordi Oliver del kkteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 50, el kkteam estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Silvijus Petrovičius va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Víctor Zalarich de kkteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Philip Marsee es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Elías Estornell que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Los Ratones Coloraos

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Edgars Kovārnis va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 6. 0 - 1 per a Coloraos.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Phuoc Duy La va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Coloraos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gonzalo Pérez Jiménez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Edgars Kovārnis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Coloraos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rãzvan Preda al minut 52, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mülayim Gonca de Coloraos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ambroz Hrubják.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de Coloraos, en Xavián Iparraguirre, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Xavián Iparraguirre de Coloraos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rubén Ponce va prendre el seu rol al minut 76.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Pedro Pablo Hoya no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.