Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frakasados (1415682) - f.c.bagos (119237) » 289376394: T31/J2/VI

Liga 289376394 Información oficial sobre el partido 289376394 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.406 (14724)

Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido 1 - 3 Vake Team Alineación oficial del equipo 'Vake Team' en el partido
0 - 1 Ernesto Jato (11')
0 - 2 Aristoteles Ricchetti (43')
Jerome Booker (66') 1 - 2
1 - 3 Nikolai Skinderholm (85')
Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido 1 - 3 Vake Team Alineación oficial del equipo 'Vake Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frakasados Alineación oficial del equipo 'Frakasados' en el partido 2 - 0 Vake Team Alineación oficial del equipo 'Vake Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frakasados

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jerome Booker trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En András Józsi del Frakasados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Frakasados enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): András Józsi va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el Frakasados va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jerome Booker no va estar gens encertat.

Vake Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Vake va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ernesto Jato, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vake eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, Aristoteles Ricchetti va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Nikolai Skinderholm va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Vake, al minut 85. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vake va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nikolai Skinderholm, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Bernd-Udo Jonda va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Núñez Polo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Víctor Núñez Polo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Óscar Maura que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.