Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coentraos F.C (795988) - BUBUBON (799590) » 289376251: T31/J9/VI

Liga 289376251 Información oficial sobre el partido 289376251 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.403 (14721)

Real Killis F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Killis F.C.' en el partido 1 - 2 Los_RomanKoseckys Alineación oficial del equipo 'Los_RomanKoseckys' en el partido
0 - 1 Eduard Redi (29')
Víctor Martínez (55') 1 - 1
1 - 2 ? (Chau) ?? (Quanzhong) (76')
Real Killis F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Killis F.C.' en el partido 1 - 2 Los_RomanKoseckys Alineación oficial del equipo 'Los_RomanKoseckys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Killis F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Killis F.C.' en el partido 1 - 1 Los_RomanKoseckys Alineación oficial del equipo 'Los_RomanKoseckys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Killis F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Killis va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Martínez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Killis van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però David Ganca no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Luca Lauri del Killis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Los_RomanKoseckys

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eduard Redi quedar desmarcat i marcar per a Los_RomanKoseckys al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En 周 (Chau) 泉中 (Quanzhong) va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Víctor Martínez.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Los_RomanKoseckys va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Máximo Fernández va quedar-se sol davant el porter José Jimenez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Krisztián Zsengellér? Un error clamorós seu va donar a Pablo Costa una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Pekka Magnusson de Los_RomanKoseckys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Máximo Fernández quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Jimenez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pekka Magnusson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Paul Busch probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.