Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pokeamigos (1431745) - At.Sillense (47550) » 289375805: T31/J9/VI

Liga 289375805 Información oficial sobre el partido 289375805 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VI.395 (14713)

FC Saladino Alineación oficial del equipo 'FC Saladino' en el partido 0 - 2 Castaña FC Alineación oficial del equipo 'Castaña FC' en el partido
0 - 1 Bohuslav Rychtr (15')
0 - 2 Gerónimo Pichardo (81')
FC Saladino Alineación oficial del equipo 'FC Saladino' en el partido 0 - 2 Castaña FC Alineación oficial del equipo 'Castaña FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Saladino Alineación oficial del equipo 'FC Saladino' en el partido 2 - 1 Castaña FC Alineación oficial del equipo 'Castaña FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Saladino

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Saladino van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kobi Margalit, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Dale Mackay va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Saladino va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kobi Margalit no va estar gens encertat.
  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Saladino tenia un penal al seu favor al minut 41, però el porter va aturar el xut de Éric Guénier amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Vindio Curco, t'estimo!!!''

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Semblava que Jorge Giralt s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En José Luis Vicuña ocupà el lloc d'en Joni Nivalainen al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Saladino quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Castaña FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Castaña es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bohuslav Rychtr es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Castaña augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gerónimo Pichardo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Reinhard Grallinger va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cesare Piscitelli va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Walter Cocco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Gerónimo Pichardo de Castaña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Prião Mergulho de Castaña va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Martin Reinertsen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.