Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los marvadores (308753) - loma de ucieza c.f. (1432198) » 289374902: T31/J7/VI

Liga 289374902 Información oficial sobre el partido 289374902 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.379 (14697)

Real Pacapuf C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pacapuf C.F.' en el partido 1 - 0 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
Ugo Røll (84') 1 - 0
Real Pacapuf C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pacapuf C.F.' en el partido 1 - 0 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pacapuf C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pacapuf C.F.' en el partido 2 - 1 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pacapuf C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ugo Røll, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marbert Spies va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Pacapuf va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teppo Nyrkkö ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pacapuf va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Ciro Tugnoli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Matías Cóppola de Pacapuf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Fernando Arriaga, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

loma de ucieza c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): ucieza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Mika Tuomainen va quedar-se sol davant el porter Massimo Majer, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): ucieza es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio Cicala no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava João Beires al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Leopold Kaniewski maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.