Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Nicolas17 (1370278) - Frenaybache (491312) » 289374540: T31/J1/VI

Liga 289374540 Información oficial sobre el partido 289374540 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VI.373 (14691)

Kios Alagon Alineación oficial del equipo 'Kios Alagon' en el partido 5 - 0 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
Nikolaj ?kofi? (12') 1 - 0
Vicente Calzador (22') 2 - 0
Nikolaj ?kofi? (47') 3 - 0
Nikolaj ?kofi? (68') 4 - 0
Enrique Pastor (73') 5 - 0
Kios Alagon Alineación oficial del equipo 'Kios Alagon' en el partido 5 - 0 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kios Alagon Alineación oficial del equipo 'Kios Alagon' en el partido 2 - 1 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kios Alagon

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Nikolaj Škofič, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Alagon va augmentar la diferència quan Vicente Calzador no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Alagon i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 47 minuts de joc. Mentre en Nikolaj Škofič el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Woźnikowski arribés a peus de Nikolaj Škofič, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Alagon el 4 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Pastor, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Martiño do Carballal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Daniel Woźnikowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Sérgio Castro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Soto. La jugada d'estratègia del Alagon per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vicente Calzador va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Soto Rey F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Francisco Ungía va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ferdinand Sippl va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 17 de joc.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jakub Walski la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Soto havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.