Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BALTA F.C. (125222) - Patasgonia FC (996119) » 289374178: T31/J8/VI

Liga 289374178 Información oficial sobre el partido 289374178 en Hattrick

02.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VI.366 (14684)

BALTA F.C. Alineación oficial del equipo 'BALTA F.C.' en el partido 2 - 1 FC Zanarkand Abes Alineación oficial del equipo 'FC Zanarkand Abes' en el partido
Valdas Skard?iukas (7') 1 - 0
1 - 1 Brian Mouris (67')
Patrik Mossholt (81') 2 - 1
BALTA F.C. Alineación oficial del equipo 'BALTA F.C.' en el partido 2 - 1 FC Zanarkand Abes Alineación oficial del equipo 'FC Zanarkand Abes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BALTA F.C. Alineación oficial del equipo 'BALTA F.C.' en el partido 4 - 0 FC Zanarkand Abes Alineación oficial del equipo 'FC Zanarkand Abes' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BALTA F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Valdas Skardžiukas va donar a BALTA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): BALTA s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Patrik Mossholt per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fryderyk Pilitowski de BALTA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Patrik Mossholt per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Majo Llorente va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Chris Orville va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Jesús Majo Llorente va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): BALTA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lars-Holger Hoffer en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Majo Llorente, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de BALTA, en Mikaël Brouwer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Serge van Oostenrijk que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

FC Zanarkand Abes

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Zanarkand va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Brian Mouris, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pasquale Lanzi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lam Tuyet Chuong.