Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

els hansens (489145) - CF Ducalambti (119955) » 289372267: T31/J7/VI

Liga 289372267 Información oficial sobre el partido 289372267 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.332 (14650)

els hansens Alineación oficial del equipo 'els hansens' en el partido 1 - 0 Racing de la Caleta Alineación oficial del equipo 'Racing de la Caleta' en el partido
Gerard Fornés (8') 1 - 0
els hansens Alineación oficial del equipo 'els hansens' en el partido 1 - 0 Racing de la Caleta Alineación oficial del equipo 'Racing de la Caleta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
els hansens Alineación oficial del equipo 'els hansens' en el partido 3 - 1 Racing de la Caleta Alineación oficial del equipo 'Racing de la Caleta' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els hansens

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Gerard Fornés va donar a hansens un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Borja Pla al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerard Fornés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Aruta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 83 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Gerard Fornés estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joan Carles Piñol va rematar alt.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Gerard Fornés va llançar un penal al minut 89. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Aruta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Miguel Agulló Rueda probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Vlastimil Smetka, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Racing de la Caleta

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Francesc Vaqué al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Nano Cardama va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Moisés Alvarado va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ursino Cano de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc Vaqué de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gabriel Fernández Prada no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.