Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua MCG (440914) - wakys (1366136) » 289369942: T31/J13/VI

Liga 289369942 Información oficial sobre el partido 289369942 en Hattrick

06.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VI.290 (14608)

gallitos team Alineación oficial del equipo 'gallitos team' en el partido 1 - 2 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
Esteve Pedrosa (7') 1 - 0
1 - 1 Brian Jegindø (69')
1 - 2 Guido Kuyper (78')
gallitos team Alineación oficial del equipo 'gallitos team' en el partido 1 - 2 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gallitos team Alineación oficial del equipo 'gallitos team' en el partido 2 - 1 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallitos team

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): gallitos prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Esteve Pedrosa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mark Davidsson de gallitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Paolo Caimi Valentini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Julián Yera Puentes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Esteve Pedrosa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mark Davidsson de gallitos es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en David Dávila de gallitos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Cucarachas Enojadas FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Cucarachas va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Brian Jegindø la va transformar en el 1 - 1.
  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cucarachas amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Guido Kuyper, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pascal Tronel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Manuel Espleda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Manuel Espleda de Cucarachas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.