Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. Ilergeta (994818) - The Walking Workers FC (1582365) » 289369615: T31/J2/VI

Liga 289369615 Información oficial sobre el partido 289369615 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.285 (14603)

PITUFILANDIA Alineación oficial del equipo 'PITUFILANDIA' en el partido 2 - 4 JANSAS DE GARCILLAN F.C. Alineación oficial del equipo 'JANSAS DE GARCILLAN F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PITUFILANDIA Alineación oficial del equipo 'PITUFILANDIA' en el partido 1 - 2 JANSAS DE GARCILLAN F.C. Alineación oficial del equipo 'JANSAS DE GARCILLAN F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PITUFILANDIA

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Todd O'Regan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Thimios Papastavrou de PITUFILANDIA va demostrar les seves habilitats al minut 79 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aritz Salazar va entorpir al marcador d'en Marcos Zambrano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Marcos Zambrano de PITUFILANDIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

JANSAS DE GARCILLAN F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Konrad Konieczny sempre és una garantia. Al minut 31, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Valter Martinez marcar el 1 - 1 per al GARCILLAN.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Michalis Vretzos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Konrad Konieczny va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gabriel Carregueiro va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Valter Martinez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Grimau va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Vasile Molnar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Grimau, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Valter Martinez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Aritz Salazar va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Juan Carlos Garrido Abiétar. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Porto Ferro de GARCILLAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.